Lift me



Denna låten är så bra :)

Väntar på att Adam och Daniel ska komma med pengar till kryssningen :) Nu längtar jag som fan ;) Prata med min chef på Jennys i dag och jag fråga om jag fick ta ledigt på lördan och hon sa att det va fixat för jag va ändå ledig den dagen för det va röd dag xD Fan va tur då . I förgår beställde jag mobilen så jag gick upp tidigt för jag skulle hämta posten sen va den inte där :( så hoppas den kommer i morgon för det stod 1-3 arbetsdagar och det är tre arbetsdagar i morgon . Tänkte bädda och lite sånt nu se vi hörs sen :D

XOXO Thasina

En månad kvar :)



Till New moon kommer ut på bio :) Gud vad denna filmen kommer sälja ! ::) Längtar som fan , tänkte åka upp till Stockholm och se den kanske sova hos pappa ? Va ett tag jag träffa han :(

Nattbloggar

Förlåt för dålig uppdatering i går :( men hade ingenting att skriva om kände jag då ... Sitter uppe med mammsen å röker och börjar känna mig trött :P
Läste något hemskt på aftonbladet förut att det va en läkare som hade lagt i abortpiller i sin älskarinnas saft så jävla taskigt ! Det finns folk till allt !! Mådde skit dåligt när jag läste det . Men varför ha sex oskyddat när man vet riskerna ? Och varför ens ha en älskarinna ? Är verkligen emot otrohet . Varför gör man inte bara slut bom man ska va otrogen ? Kanner mig djup jag vet men sån är jag snart på morgonkvisten :P Man kanske borde lägga sig ? Haha tror det för känner mig övertrött nu :P Och nu blir mamma förbannad säger hon ;) Som tur är inte på mig .. Ja om man inte ska gå ner till apoteket i morrn och ta ut mini.piller för det behövs och köpa sig ett ciggpaket för vill inte låna mer av mamma nu . God natt eller snarare god morgon :)

XOXO Thasina

Satio



Här är en video på den mobilen jag ska köpa . Den heter ´Satio och är en sonyericsson mobil . Har 12.1 megapixelkamera . Touchskärm och en massa andra roligt :) Hoppas ni gillar videon :)

Träna :)

Ska träna på min gåmaskin :) och kolla på Desperate housewives . Åh längtar inte tills den 12 nov :( ska på rättegång och jag kommer inte ihåg allt från den kvällen . Kommer sitta och va skit nervös och darra . Och då börjar jag stamma ! Hoppas det går bra med detta .

XOXO Thasina

Grattis !

Till alla som fick pris på blogawards :) Och specielt grattis till foki som vann årets blogg :) Hurra ! Det priset kom verkligen i rätt händer :)


Såg klart på säsong 2 Gossip girl , och kan det bli mer spännande eller ? I dag börjar säsong 3 och eftersom jag missar den så ska jag kolla på det i morgon , men desperate housewives blir det i dag däremot . Jobbar ju kvällar så kommer ju missa allt bra på tv:n på kvällen .
Vart nyktert i går . Christopher kom och hämtade mig runt sju och körde som en galning genom stan , jag som är jätte åkrädd skakade och det slutade inte . Stod inne på 7-eleven och folk kollade på mig när jag skakade och stammade . Som tur va körde han lungt på vägen hem .
Varför känner jag mig så generad ? jag har ju inte gjort något som man ska behöva skämmas för .
Dags att jag drar .

XOXO Thasina

Fest i kväll kanske ?

Nu har man slutat jobba å vill hem men får se om jag tar mig hem för det första . Ska man vara nykter eller ska man dricka ?

Morning !

Har precis vaknat . Känner mig trött än men måste jobba . Är lite snuvig :( Ska göra mig i ordning .

XOXO Thasina

Dagboken



Låten är väldigt svår för mig för påminner om vad en nära familjemedlem kunde ha hamnat men jag älskar låten och den är så bra . Lyssna och ni kommer tycka om den :)

Nej till retuschera



Om jag får komma med en åsikt så tycker jag att det är löjligt att retuschera ! Kolla bara på Kissie hon har foundation i håret för hon har allt för mycket av det . Hon noppar knappt ögonbrynen för hon kan retuschera bort det hon har linjer efter brunkräm . Om ni inte kan sminka er riktigt och ska behöva photoshop för att något ska bli bra så ska ni inte sminka er alls . Varför inte bara gå efter natural photos ? Sorry kissie men jag kör samma stil som dig :)

XOXO Thasina

Sitter hos Jennifer

Hej nu har vi precis kommit hem . Har suttit och fikat och lyssnat på en jukebox :P Haha skiit roligt . Emmy vid banken . Sen gick vi till Lindex där jag köpte ett linne och två leggins . Sen gick vi till kicks där jag köpte en roll on foundation . Jennifer låna mina nya läppar :P Kissie slå dom läpparna du :P Haha . Har haft en jätte rolig dag .
Ikväll blir det innebandymatch som vi ska kolla på . Är inte så mycket för innebandy men vad gör man inte för kompisarna ?
Varför är man förkyld bar tråkigt när det rinner ur näsan måste snyta sig hela tiden och man är röd om näsan . Va fan vad drygt . Sen måste man ta ledigt från jobbet och förlora pengar för något man inte kan rå för . Hm nu börjar jag bli djup :P Blir ut och röka nu . Skriver hur det gick på innebandyn sen ..

XOXO Thasina  



Snart Jennifer

Japp nu har jag packat och snart ska jag göra det sista innan jag åker :) Somnade sex i morse :P hehe men det blir så när man inte kan sluta kolla på Gossip Girl .. Ska se om jag hittar något fint inne i stan sen:) I morgon blir det att jobba . Snart tre jobb är skit kul :) Men kan skriva mer sen :)

Xoxo Thasina

Va ska man göra ?

Kollat på Gossip girl hela dagen typ :) Sen jobbat och fy fan va drygt det va idag kan inte fatta ! I morgon blir det Jennifer så få se vad man kan hitta på ... Tiki kanske :) Eller ska man vara nykter ? Vad tycker ni ? Aja ska se klart på det avsnittet sen lägga mig ochsånt .. Nattis

XOXO Thasina

Hi bitches !

Äntligen hemma från jobbet , undra om det ska bli that ´70s show nu :) älskar den serien så himla klockrena :P haha .. På gredag blir det att sova hos Jennifer tänkte shoppa öite i stan och sånt nu när jag fått lön :) men först måste alla räkningar betalas uh vad jag hatar dom ! Men nu blir det film


Xoxo Thasina

Telefonsamtal :/

För en timme sen fick jag ett telefonsamtal där dom prata om allt möjligt va någon undersökning prata i trekvart va skit drygt och det va samma svar hela tiden . Varför sa jag ens ja ?
Nu sitter jag här vart och handlat cigg sen längtar jag tills i morgon för då får jag nog helt säkert Gossip Girl säsong 2 :) gissa om jag kommer sitta fastklistrad framför datan och ser på det :D missa ju hela säsong 2 :(
Köpte ett par skit söta benvärmare :)






Hejsan

Va ett tag sen jag skrev nu :) Har precis tagit en morgon dusch va jätte skönt :) Skriver mer senare :) hej hej

RSS 2.0